Nieuws


Poltrona Frau - 1919


Deze fauteuil is vernoemd naar het jaar waarin het originele model werd uitgevoerd. Het heeft een gecapitonneerde rugleuning met elegant plooiwerk op de armleuningen en minutieuze handmatig afgewerkte lederen taatsen.Ghyczy - T54

Deze avant-gardistische collectie brengt een hulde aan de klemtechniek welke ervoor heeft gezorgd dat Peter Ghyczy een pioneer is op zijn vakgebied.

In 1960 ontwikkelde Peter, rondom een 15mm. glasplaat een constructief element, namelijk de klemverbinding. Bij ieder ontwerp zweeft een glasplaat tussen de geklemde poten. Deze sterkte constructie met een gevoel van tijdloze elegantie biedt vele mogelijkheden zoals console-, bijzet-, koffie-, eet- en schrijftafels.


De sterke constructie maakt deze tafel veelzijdig en het past in elk interieur met tijdloze elegantie. Een bijzondere eigenschap is een solide houten lade.Blomus

Blomus staat bekend om zijn vele stijlvolle, innovatieve en zeer gebruiksvriendelijke producten. Producten voor zowel binnen als voor buiten. Alledaagse producten die worden omgetoverd tot ware designartikelen met ieder een eigen unieke vormgeving. Minotti - Lawrence

De Lawrence ontworpen door Rodolfo Dordoni en gepresenteerd op de beurs in Milaan is nu beschikbaar voor u. Het is een ultieme combinatie van modern en klassiek.

 Riva 1920 - HOMI MILANO 2017

Riva heeft zijn nieuwe collectie Authentic Living gepresenteerd op HOMI, een meubel tentoonstelling in Milaan. De prachtige collectie wordt mede mogelijk gemaakt door Automobili Lamborghini en bestaat uit verschillende meubelen voor zowel uw woon als kantoor ruimte. Deze combinatie, van massief walnoten hout met leder, laat zeker zijn indruk achter.


Minotti - Andersen

Rodolfo Dordoni heeft, met dit ontwerp, design en comfort verenigd. De Andersen komt met vele variatiemogelijkheden en een afneembare hoes. De vele combinaties bieden een eigentijdse interieuropstelling.

 

De Andersen is verkrijgbaar in stof en leder.Ghyczy - T53

De fundamentele serie onder het merk GHYCZY, deze avant-gardistische collectie brengt een hulde aan de klemtechniek welke ervoor heeft gezorgd dat Peter Ghyczy een pioneer is zijn vakgebied. In 1960 ontwikkelde Peter, rondom een 15mm glasplaat een constructief element, namelijk de klemverbinding.

Bij ieder ontwerp in deze serie zweeft een glaspplaat tussen de geklemde poten.

De frames zijn gemaakt van 3 x 3 buizen en worden bevestigd aan het tafelblad door gegoten metalen details. Het 15 mm dikke glazen tafelblad is verkrijgbaar in helder, optiwhite of gesatineerd glas.Poltrona Frau - Bretagne


JAB | Complete Collectie


Wittmann - Grain Cut Side Table

Een blok hout omgetoverd tot een bijzondere tafel. Dankzij de flexibele handgrepen is de Grain Cut Side Table heel gemakkelijk te verplaatsen. De Grain Cut Side Table kunt op verschillende manieren gebruiken. Zo kunt u het gebruiken als een bijzettafel voor uw favoriete boek, een glas wijn of een kop thee. Ook als sculptuur staat deze tafel buitengewoon mooi in uw ruimte. Een echte conversatie starter.

Meer nieuws? Bekijk ons archief