Nieuws


Poltrona Frau - Lepli (KENSAKU OSHIRO)Een ottoman, een opbergbankje of kruk. 

Japanse ontwerper, Kensaku Oshiro, heeft drie producten ontwikkeld uit één lijn, maar met een bijzondere diversiteit.Rolf Benz - Nuvola | German Desing Award Winner 2018 | Norbert Beck

Première voor een nieuw, adembenemend loungegevoel:


NUVOLA, Italiaans voor wolk, is de naam van een nieuw royaal, modulair systeemprogramma van Rolf Benz. Exclusief voor deze ambachtelijke, nonchalante bank ontwikkelde men de hoogwaardige stoffering Lounge Deluxe.

nuvola


Molteni - Pass-Word | Dante Bonuccelli

Molteni - Pass-Word, een modulaire kastenserie bestaande uit diverse units. Special ontworpen als landscape in uw interieur. De units kunnen naar eigen wens geplaatst worden, zowel aan de muur als op de vloer.


ROLF BENZ - Fauteuil 584 | Labdesign | STERK KARAKTER, NONCHALANT VOORKOMEN.

Ongeacht of de bekleding van soepel leer of zachte stof is, de boodschap van de fauteuil Rolf Benz 584 is duidelijk: hier kan men ontspannen en deze boodschap draagt hij op een uiterst nonchalante manier uit. Deze fauteuil, die is uitgerust met het extra zachte comfort Lounge Deluxe en de bewust nonchalante plooivorming, staat voor ontspanning en welzijn – hetzij als behaaglijke loveseat voor twee of als een heel persoonlijke lievelingsfauteuil.Molteni - Paul | Vincent Van Duysen

De Paul is een bijzondere serie elegante banken met een karaktervol lijnen spel die de expressive rationaliteit van Vincent van Duysen benaderd. De collectie omvat sofa's, elementen composities, chaise lounge en eilanden allemaal uitgevoerd een enkel zitkussen.

 


Salon del Mobile 2018

Net als Riva 1920, zijn wij ook weer aanwezig bij de Salon del Mobile.

Nieuwe ontwerpen en knusse ruimtes benadrukken de nieuwe Riva1920-collectie met handgemaakte producten van massief hout.

Laat kleuren, aderen en de geur van de natuur je raken.

Meer nieuws? Bekijk ons archief