Nieuws


Rolf Benz - 'Yoko' door Toan Nguyen

Nu in onze showroom: Rolf Benz OUTDOOR. De exclusieve kwaliteit van Rolf Benz is volledig aangepast aan de omstandigheden buiten, zodat men ook in de openlucht bijzonder comfortabel kan loungen. Ervaar het in onze showroom. 

 


Leolux - 'Rego' door Gino Carollo

Het programma Rego is ontworpen met Italiaanse elegantie. Elke bank en elk element is een sculptuur met vloeiende lijnen. De mogelijkheden zijn breed. De lichtgebogen elementen geven een spannend visueel effect, zeker in combinatie met de chaise longue. Mooie details zijn de stijlvolle poten en de verfijnde kromming van de armleuning.

 


Rolf Benz - 'Nuvola' door Rolf Benz

De Nuvola valt op door zijn ongedwongen uiterlijk en zijn royola zitvlakken welke uinodigen tot ontspaning en rust. Het systeem Nuvola biedt de keuze uit een grote hoeveelheid losse elementen, waarmee de meest uiteenlopende flexibele opstellingen mogelijk zijn. De bijzettafel Rolf Benz 987 biedt een ideale aanvulling op de combinatiebank. De bijzettafels kunnen bijvoorbeeld worden toegepast tussen twee zitelementen, of als console tegen de rug van een zitelement.

 

 


Poltrona Frau - 'Ginger' door Roberto Lazzeroni

Ontworpen als bureaustoel en als vrijstaande stoel, is de draaibare versie zowel ideaal voor de studie als voor aan de eettafel. De stoel is verrijkt met elegante stiksels die de contouren bekrachtigen. De buitenkant is gestoffeert in zadelleder van 4mm dik, de binnenkant in zacht Pelle Frau leder, dit zorgt voor contrast in tactiliteit. De schaal van de Ginger fauteuil is gemaakt van gegoten thermoplastisch composiet polymeer. De stoel kan 360 ° draaien en heeft een auto-return mechaniek. De poten zijn uitgevoerd in essenhout met een wenge- of mokka-beits.

 


Riva1920 - 'Elle Ecrit' door Jamie Durie

De Elle Ecrit van Riva1920 is een elegant bureau voor het thuiskantoor met een warme sfeer. De laden zijn gemonteerd door middel van zwaluwstaart verbindingen, welke getuigen zijn van haar vakkundige makers. Het blad is met tuigleer bekleed, wat een warm gevoel geeft. Het bureau is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. In onze showroom is hij te bewonderen in het geoliede notenhout. Aan de hand van stalen kunnen wij u bekend maken met de andere mogelijkheden.

 

 

 

 

 


Riva1920 - 'Ada' door C.R.&S. Riva1920

De Ada van Riva1920, op de foto uitgevoerd in zwart gepigmenteerd eiken en een frame in brons effect. Het achterpaneel van de hoge variant, Ada 2.0, is gestoffeerd in leder voor een tactiele uitstraling. Zowel het dressoir Ada 1.0, als de Ada 2.0 hebben spots welke individueel te bedienen zijn en het interieur van de kast uitlichten. Breng een bezoek aan onze showroom en bewonder deze nieuwe kasten van Riva1920.

 

 

 


FSM - 'Gabo' door Markus Hartmann

De Gabo van FSM toont veel gezichten. Zowel de sledestoel met het klassieke ronde buisprofiel, als de elegante fauteuil met een vierkant frame zijn tijdloze fauteuils. Maar ze kunnen meer, want dankzij een verborgen mechanisme ontvouwt de Gabo zich in beide versies tot een volwaardige ligstoel. De in hoogte verstelbare, uitklapbare hoofdsteun in combinatie met de traploos neerklapbare rugleuning en de verbazingwekkend lange voetensteun zorgen voor pure ontspanning. Met de ondersteunende werking van de verstelbare zitneiging biedt Gabo uitstekend zitcomfort. Ervaar het comfort in onze showroom.

 

 

 


De Sede - 'DS 580' door De Sede design team

De krachtige contouren geven de DS-580 een karakteristiek uiterlijk. Ontworpen met een knipoog naar de klassieker van de Sede; de DS-P. De DS-580 is modulair op te bouwen, waardoor vele composities mogelijk zijn. Met zijn naar voren schuivende oppervlakten, kunnen de comfortabele zitting worden vergroot. De vakkundig uitgevoerde stoffering en de zachte kussens zorgen voor verrassend comfort. De DS-580 is te bewonderen in onze showroom.

 


Carl Hansen - 'CH24' door Hans Wegner

De CH24 Wishbone stoel Classic Natural is ontworpen in 1950 door Hans Wegner. In het productieproces zijn er meer dan 100 stappen, waarvan de meeste met de hand worden uitgevoerd. Het is sinds zijn ontstaan in productie gebleven bij Carl Hansen & Son. De CH24 is een waar Deens design icoon.

 

 

 


Rolf Benz - 'Tondo' door Labsdesign

De Rolf Benz Tondo is in elk opzicht uitnodigend mooi, zowel tegen de wand als vrijstaand in de ruimte. (...)

 

 

 



Meer nieuws? Bekijk ons archief