Ontwerp of advies


Wij hebben een bijzonder grote doelgroep designliefhebbers, die ons steeds weer weten te vinden en waar wij steeds opnieuw, al generaties lang voor mogen adviseren en vormgeven. Die ons regelmatig bezoeken om inspiratie op te doen, een klankboord voor te zijn of nieuwe uitdagingen voor te bedenken.

 

3-D Tour

We kunnen naast een vrijblijvend interieur advies ook technische interieur ontwerpen voor u tekenen, die u op A3 formaat kunt meenemen. Tevens zijn we specialist op het gebied van geprogrammeerde 3-D foto realistiche tour ontwerpen (vraag naar de kosten). Hierbij ziet u een realistisch beeld van uw nieuwe interieur op ons 40 inch TV scherm. U krijgt hierdoor het gevoel alsof u in uw nieuwe interieur staat en kan iedere ruimte vanuit diverse oogpunten worden bekeken. U krijgt van ons een link waarbij u via internet steeds het voor u ontworpen interieur kunt bekijken.


No nonsense

Als creatieve no nonsense denkers, zijn onze opdrachtgevers vertegenwoordigd binnen onze moderne cultuurstad, maar ook verspreid over heel Nederland en zelfs ver daar buiten.

 

Onze inspiratie halen wij uit de constant veranderende markt en deze vernieuwing passen wij toe in onze showroom waar wij u graag van harte verwelkomen.

 

We richten huizen, kantoren, maar ook buitenlandse woon-werk omgevingen in. Tevens regelen we het vervoer van uw interieur naar het buitenland en kunnen indien gewenst zeer snel schakelen om een interieur op korte termijn neer te zetten. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken buiten de reguliere openingstijden.

 

We proberen het voor u eenvoudig te maken om onze wereld die binnenhuisarchitectuur heet te beleven en vorm te geven.