Rolf Benz - ONDA (Christian Werner)


WAAR VRIJHEID ZICH THUISVOELT.

 

Het organisch gevormde programma voor conceptuele banken Rolf Benz ONDA schept een unieke plek. Een plek waar men tijd voor zichzelf vindt. Tijd om datgene te doen waar men zin in heeft.
De ONDA is een modulair bankenprogramma dat met zijn organische vormen, de aantrekkelijk opulente en toch moderne uitstraling spontaan enthousiast maakt. Ook dankzij de vele keuzemogelijkheden, waardoor u uw persoonlijke wensen in vervulling kunt laten gaan.


ORGANISCH EN VLOEIEND.

 

De Rolf Benz ONDA is even veelzijdig als ongecompliceerd. Het programma combineert handige modules met een nieuwe organisch-zachte vormgeving en biedt tegelijkertijd alle individualiseringsmogelijkheden van een klassiek systeemprogramma.

U bepaalt met de keuze van de losse modellen geheel individueel de zachte, complete vorm. Passend in uw woonruimte. Vervolgens kiest u de bijpassende uitvoering van de poten volgens het door u gewenste design, de zithoogte en het kussencomfort in overeenstemming met uw ergonomische eisen.

Met het samenspel tussen levendige, gewelfde vormen, heerlijke lounge-achtige kussens, optimaal zitcomfort en geselecteerde stoffen met oog voor detail maakt Rolf Benz ONDA het u gemakkelijk om zich te ontspannen en zich meteen goed te voelen.

 « vorige pagina